Ben je op zoek naar een verloskundige of vroedvrouw in de buurt van Lage Vuursche? De verloskundigen van Geboortecentrum Baarn - op 9 kilometer afstand van Lage Vuursche - staan voor je klaar. Van de eerste afspraak tot de nazorg. Je wilt namelijk gedurende de gehele zwangerschap weten hoe het met jouw kindje gaat. Ook wil je straks goed door de bevalling geleid worden.

Verloskundige Lage Vuursche

De diensten van onze verloskundigepraktijk nabij Lage Vuursche

Als praktijk nabij Lage Vuursche bieden wij de volgende diensten aan voor zwangere vrouwen:

De controles

Als toekomstige moeder wil je maar een ding: dat jouw ongeboren kind gezond is. Om jou die zekerheid te kunnen bieden, voert onze verloskundige nabij Lage Vuursche gedurende de gehele zwangerschap enkele controles uit. Hierbij meet zij jouw bloeddruk, luistert ze naar de hartslag van de baby en houdt zij de groei in de gaten. Hierbij is er ruimte om onze verloskundige of vroedvrouw nabij Lage Vuursche vragen te stellen. Ter afsluiting van het traject voeren wij in onze praktijk nabij Lage Vuursche ook nacontroles uit.

De echo’s

Tijdens sommige consulten zal er door jouw verloskundige nabij Lage Vuursche ook een echo worden gemaakt. Hier kan namelijk belangrijke informatie aan worden afgelezen. Niet alleen over de gezondheid, maar ook over het geslacht van jouw kindje. Er zijn vaste momenten waar je niet voor hoeft te betalen. Wil je vaker een echo laten maken? Dan kun je bij ons ook een pretecho aanvragen. Deze is voor eigen kosten.

De bevalling en erna

Dan is het eindelijk zover: je gaat bevallen. Uiteraard is dit één van de belangrijkste fases van de zwangerschap waarin wij je bijstaan. Wanneer de vliezen breken, komt jouw verloskundige bij jou in Lage Vuursche langs om de situatie te beoordelen. Met jouw wensen in het achterhoofd leidt ze het proces vervolgens in goede banen. In de eerste week na de geboorte blijft onze verloskundige - of: vroedvrouw - jullie in Lage Vuursche ondersteunen - ook vindt er een nacontrole plaats.

In Lage Vuursche op zoek naar een verloskundige?

Het blijft een bijzonder mooie ervaring: zwanger zijn. Om alles in goede banen te leiden ben je nu op zoek naar een verloskundige of vroedvrouw in Lage Vuursche. De specialisten van Geboortecentrum Baarn kunnen je - op nog geen 10 kilometer afstand - verder helpen. Je vindt onze praktijk aan de Nieuwstraat 40 in Baarn. Woon je in Lage Vuursche, Baarn, EemnesEemdijkEembrugge of een andere plaats dan ben je bij ons van harte welkom. Woon je er buiten, bel ons gerust om de mogelijkheden te bespreken. Meld je vandaag nog bij ons aan of bel gerust naar 035-5414559.

Scroll naar boven