In deze rubriek delen wij ervaringen van kersverse ouders en hun pasgeboren wondertjes. Ouders die vertellen hoe ze deze bijzondere (zwangerschaps-)periode hebben ervaren met ondersteuning van ons. We blikken met hen terug op de zwangerschap, bevalling en kraamweek.

In deze rubriek delen wij ervaringen van ouders en hun pasgeboren wondertjes. Deze maand Jamilee, Yanick en zoontje: Joey
Jamilee en Yanick  kregen na een heftige tijd een zoontje: Joey. Hij werd geboren met de meest vredige bevalling die…
In deze rubriek delen wij ervaringen van ouders en hun pasgeboren wondertjes. Deze maand Joukje, die van haar derde kindje beviel.
Joukje en Ferdinand hadden al twee dochters, en dit voorjaar beviel Joukje van een zoon, nu kan de familienaam toch…
In deze rubriek delen wij ervaringen van ouders en hun pasgeboren wondertjes. Deze maand Anna, die van haar derde kind beviel.
Anna ontdekte dat ze zwanger was van haar derde kind op dag dat de terrassen weer open mochten. Dat werd…
In deze rubriek delen wij ervaringen van ouders en hun pasgeboren wondertjes. Deze maand Jolien en Stephan, die dochtertje Liv kregen.
Jolien en Stephan zijn de trotse ouders van dochtertje Liv. Lees verder hoe ze haar zwangerschap en kraamtijd hebben beleefd,…
In deze rubriek delen wij ervaringen van ouders en hun pasgeboren wondertjes. Deze maand Karlijn, die haar vierde kindje kreeg.
Karlijn beviel van haar vierde kind. Omdat ze misselijker was dan bij de eerste drie zwangerschappen, van drie jongens, dacht…
In deze rubriek delen wij ervaringen van ouders en hun pasgeboren wondertjes. Deze maand Denise, die haar tweede dochter kreeg.
Denise is na een goede zwangerschap bevallen van haar 2e dochter en geniet nu elke dag van haar 2 meiden.…
In deze rubriek delen wij ervaringen van ouders en hun pasgeboren wondertjes. Deze maand Romy, die haar tweede kindje kreeg.
Deze maand kregen Romy en haar partner hun tweede kindje. Ze hadden een zware kraamweek, want hun oudste dochter werd…
In deze rubriek delen wij ervaringen van ouders en hun pasgeboren wondertjes. Deze maand Ginger, die bevallen is van Gijs
Ginger woont samen met haar vriend Tom en is bevallen van haar eerste kindje. Bij 39 weken en 5 dagen…
Scroll naar boven