Zoek je een verloskundige in de buurt van Eemdijk? Kom dan naar het geboortecentrum nabij Eemdijk van Geboortecentrum Baarn. Deze verloskundige is maar ongeveer tien minuten rijden vanaf Eemdijk. Hecht je veel waarde aan een verloskundige die betrokken is en alle aandacht voor je heeft, dan zit je bij ons goed. Wij zorgen er op die manier graag voor dat jij zo ontspannen mogelijk je zwangerschap beleeft. Onze verloskundigen dichtbij Eemdijk zullen jouw ideeën en wensen altijd voorop stellen.

Persoonlijke aanpak bij verloskundige nabij Eemdijk

Kom je voor de eerste keer bij een van onze verloskundigen vlakbij Eemdijk? Dan doen we eerst een intake met je. Hierbij leren wij jou en jij ons beter kennen. We zullen je een paar vragen stellen zodat we kunnen bepalen of we al dingen voor je kunnen regelen en of er bijzonderheden zijn om rekening mee te houden. Hierbij zal het niet alleen gaan over gezondheid van beide ouders maar ook die van de rest van de familie. Tijdens het intakegesprek beantwoorden wij natuurlijk ook al je vragen. Wat kan je nu al regelen? Wat zijn de mogelijkheden met testen en echo’s? Maar ook vooral: wie zijn wij en wat kunnen wij voor je doen?

Bij ons geboortecentrum vlakbij Eemdijk houden we van een persoonlijke aanpak. Hierdoor hoef jij niet steeds een nieuwe verloskundige te leren kennen. Er zijn bij ons namelijk drie vaste verloskundigen die elkaar opvangen wanneer er iemand afwezig of met vakantie is. Je weet dus precies wie er bij jouw bevalling zal zijn. Voor onze verloskundigen bij Eemdijk is het belangrijk dat jij die zekerheid en rust krijgt tijdens je zwangerschap.

Verloskundige Eemdijk

Maak een afspraak met onze verloskundigen bij Eemdijk

Kies je voor onze verloskundigen nabij Eemdijk dan weet je zeker dat je te maken hebt met ervaren verloskundigen. We hebben meer dan vijftien jaar ervaring in huis. Hierdoor weten we hoe we ons het beste kunnen aanpassen op jou en hoe we onze zorg zonder problemen kunnen aanpassen waar nodig.

Wil je een afspraak maken om kennis te maken? Of een vraag stellen over alle mogelijkheden van de verloskundigen nabij Eemdijk? Wijn zijn ook goed bereikbaar vanuit Hilversum, Eemnes, Eembrugge of de Lage Vuursche. Bel naar 035-5414559, mail naar info@geboortecentrumbaarn.nl of schrijf je direct in. Wij maken graag de tijd voor je om je alles te vertellen over onze verloskundigen vlakbij Eemdijk.

Scroll naar boven