Informatieavond over borstvoeding

We bieden bij Geboortecentrum Baarn een voorlichtingsavond aan over borstvoeding. Je kunt deze avond bezoeken voordat je kindje geboren is, zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken. De voorlichtingsavond wordt gegeven door Agnes.

De lactatiekundige van Geboortecentrum Baarn kan je helpen bij al je problemen rondom borstvoeding. Wie ben ik

Ik ben Agnes Dercksen, verpleegkundig babyconsulent en lactatiekundige. Daarnaast ben ik ook verpleegkundige met jarenlange ervaring op de kraam-/verloskunde afdeling en nu werkzaam als Jeugdverpleegkundige (0-12 jaar). Dit doe ik met veel plezier. Ik word gelukkig als ik iets kan betekenen voor een ander en mijn kennis kan overdragen.

Informatieavond over borstvoeding

Binnenkort geef ik weer een voorlichtingsavond over borstvoeding. Verwachten jullie een kindje en weet je al dat je graag borstvoeding wilt geven of twijfel je nog? Ik nodig je van harte uit om deze avond te volgen!

Ik vind het belangrijk dat jullie aan het einde van de avond goed voorbereid naar huis gaan met voldoende kennis waarmee jij/jullie een weloverwogen beslissing kunnen maken. Daarom vertel ik je onder andere over wat je kan verwachten als je borstvoeding gaat geven, vooral de eerste weken na de geboorte, maar ook informatie over als het anders loopt dan verwacht (bijvoorbeeld als je kindje prematuur geboren wordt of met een keizersnee).

Je kunt tijdens de avond al je vragen stellen. Ik denk graag met je mee! De avond duurt gemiddeld tussen de 1,5 - 2 uur.

Details

Aanvang: 19.30 uur
Waar: Nieuwstraat 40 (Praktijk Geboortecentrum Baarn)
Kosten: 30 euro (incl. btw, partner is gratis)

Je ontvangt de factuur na aanmelding. Je kunt nakijken bij je zorgverzekering of deze avond wordt vergoed.

Eerstvolgende data:
dinsdag 13 februari 2024

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden. Lukt dat niet, kun je altijd mailen naar lactatiekundige@geboortecentrumbaarn.nl. Stuur dan gelijk alle informatie mee die ik nodig heb om je aan te melden (zie het formulier hieronder).

    Scroll naar boven