Woon je in Eembrugge en zoek je een verloskundige? Dan ga je naar Geboortecentrum Baarn. Dit is dé verloskundigenpraktijk van de omgeving Eembrugge. Doordat wij er tijdens je zwangerschap zijn met betrokkenheid en aandacht, kun jij je zwangerschap zo ontspannen mogelijk beleven. Bij onze verloskundigen in de regio Eembrugge staan jouw wensen en ideeën altijd voorop.

Ervaren verloskundigen dicht bij Eembrugge

Onze ervaren verloskundigen in de buurt van Eembrugge begeleiden je graag door je gehele zwangerschap. Dit doen wij natuurlijk op de manier dat jij dat fijn vindt. We hebben meer dan vijftien jaar ervaring in huis, en passen ons graag aan aan jouw wensen. Afhankelijk van wat jij nodig hebt tijdens je zwangerschap, is het voor ons niet alleen mogelijk om onze zorg aan te passen, maar bijvoorbeeld ook de tijd die genomen wordt voor controles of de locatie van huisbezoeken. Ook in Eembrugge helpen onze verloskundigen je graag.

Verloskundige Eembrugge

Geen vreemde gezichten

Wij begrijpen dat je zwangerschap op zichzelf al heel spannend is. Dan is het fijn als je door de negen maanden heen niet steeds te maken hebt met een nieuw gezicht. In ons geboortecentrum vlakbij Eembrugge werken wij met drie vaste verloskundigen. Zo weet jij precies wie er bij je bevalling zal zijn. Ook tijdens vakanties of als iemand afwezig is, vangen wij elkaar op. Je hoeft dus niet steeds opnieuw kennis te maken met een nieuwe verloskundige in Eembrugge. Die rust en zekerheid vinden wij belangrijk voor jouw zwangerschap.

Echo maken bij onze verloskundigen in regio Eembrugge

In ons geboortecentrum in de buurt van Eembrugge maken onze verloskundigen ook echo’s. Gewoon in onze eigen praktijk kun je een echo laten maken in 2D, 3D en zelfs 4D. Dit is helemaal aan jou! In ons Geboortecentrum Baarn, vlakbij Eembrugge, maakt jouw verloskundige standaard vijf echo’s tijdens je zwangerschap. De eerste echo maken we al bij zeven weken, en daar betaal je niks extra voor.

Neem contact op met dé verloskundige dicht bij Eembrugge

Ben je benieuwd naar wat nog meer allemaal mogelijk is bij onze verloskundigen in de buurt van Eembrugge? Neem contact met ons op of schrijf je direct in! Wij laten je graag weten hoe we jou tijdens je zwangerschap net dat beetje extra kunnen geven. Of je nu in of dichtbij Eembrugge woont, bij onze verloskundigen ben je van harte welkom.

Scroll naar boven