Pretecho

Een echo op eigen verzoek

Omdat wij het belangrijk vinden dat jij zelf kunt beslissen wanneer en hoe vaak je naar je baby wilt kijken, hebben we besloten om pretecho's aan te bieden in de praktijk. Voor nu geldt dat wanneer je wilt kijken naar je baby, bijvoorbeeld ter geruststelling, om het geslacht te weten te komen of gezellig met opa's en oma's, je dit kunt aangeven telefonisch of tijdens het spreekuur. We zullen dan een echo afspraak inplannen. De verzekering vergoedt deze echo's niet.

We werken met het nieuwste echo apparaat.

- Vroege echo vanaf 6 weken €40
- Geslachtsbepaling 2D vanaf 14 weken €40
- Pretecho 2D/3D/4D (het beste resultaat tussen 24-30 weken) €85

We geven natuurlijk geprinte plaatjes mee!
Wil je thuis ook kunnen genieten van de echoplaatjes of ze delen met vrienden en familie? Dit kan, uniek in de regio:  alle filmpjes en foto’s kunnen we geheel kosteloos via een appje aan je meegeven direct op je telefoon.

Ligt de baby niet goed voor de 3D echo, dan kijken we later natuurlijk nog een keer, hier hoef je dan niet voor te betalen.

Wil je op een ander moment toch even naar je baby kijken, geen probleem. Dit is eigenlijk altijd mogelijk. We rekenen hier alleen €40,-  voor en kijken dan in 2D. Natuurlijk krijg je dan ook foto’s mee en mag je meenemen wie je maar wilt.

Bel om een afspraak te maken: 035-5414559

 

Bij deze praktijk ben je zonder twijfel in goede handen. Mijn eerste contact met Geboortecentrum Baarn was alleen voor de pretecho’s. Bij de 20 weken echo kwam ik Marieke toevalligerwijze ook tegen. Door de zorg en aandacht die zij aan de echo’s besteedde en haar persoonlijke en warme benadering, heb ik halverwege mijn zwangerschap besloten ook voor de reguliere controles over te stappen naar Geboortecentrum Baarn. Daar heb ik geen moment spijt van gehad (behalve van het feit dat ik dit veel eerder had moeten doen ;)). Ik had me geen betere begeleiding van mijn zwangerschap en bevalling kunnen wensen. Ook een pluspunt is dat Geboortecentrum Baarn inmiddels eigen Kraamzorg biedt. Als ‘eerste klant’ heb ik mogen ervaren dat ze ook dit met de grootste zorg en aandacht runnen. Dat heeft er zeker aan bijgedragen dat we een een hele fijne eerste kraamweek hebben gehad; kraamverzorgster Linda is een topper!

 

Scroll to top