Ben je op zoek naar een verloskundige in Eemnes? Dan zien we je graag bij Geboortecentrum Baarn. We staan je bij zodat je zoveel mogelijk van deze mooie periode kunt genieten. Van de eerste echo tot het kraambed. Meld je vandaag nog bij ons aan!

Verloskundige Eemnes

De diensten van onze verloskundigepraktijk nabij Eemnes

Om ervoor te zorgen dat onze verloskundige in Eemnes je zwangerschap zo goed mogelijk in de gaten kan houden, bieden wij verschillende diensten aan, waaronder:

De controles

Gedurende de gehele zwangerschap zullen er in onze geboortecentrum in Eemnes enkele controles plaatsvinden. Hierin meten wij jouw bloeddruk, luisteren we naar de hartslag van de baby en houden wij de groei in de gaten. Natuurlijk beantwoorden wij ook jouw vragen. Daarnaast maakt onze verloskundige in Eemnes een persoonlijk schema. Op deze manier weet je precies wat je in de komende periode kunt verwachten.

De echo’s

De controles die wij uitvoeren gaan in sommige situaties gepaard met een echo. Hierin maken wij een onderscheid tussen verloskundige echo's, waar je niet voor hoeft te betalen en pretecho’s, die voor je eigen rekening zullen zijn.

De bevalling

Wanneer de vliezen breken - of er zich andere symptomen voordoen - is de kans groot dat je gaat bevallen. In dat geval kun je ons altijd bellen. Jouw verloskundig in Eemnes komt dan bij jullie thuis langs om de situatie te beoordelen. Samen met haar stel je dan een plan op.

Het kraambed

De eerste week na de geboorte van jullie kind wordt het kraambed genoemd. Hierin blijven wij jou en jouw kersverse gezin ondersteunen. Onze verloskundige in Eemnes kijkt mee bij de verzorging van jullie kindje en doet controles. Zowel bij moeder als kind. Ook beantwoorden we vragen en ondernemen we actie wanneer er twijfel ontstaat. Je kunt bij ons ook terecht voor kraamzorg.

Zorgeloos bevallen met Geboortecentrum Baarn

Betrokkenheid en aandacht. Dat vinden wij bij Geboortecentrum Baarn erg belangrijk. Onze verloskundige in Eemnes maakt dan ook veel tijd voor je vrij. Ons doel is namelijk dat jij - en jouw partner - de zwangerschap ontspannen kunnen beleven.

In Eemnes een verloskundige nodig?

Ben je in verwachting en wil je door een verloskundige uit Eemnes ondersteund worden, van de eerste echo tot de uiteindelijke bevalling? Klop dan vandaag nog aan bij Geboortecentrum Baarn. Je vindt ons filiaal in Eemnes aan de Raadhuislaan 49A. Wij zijn ook goed bereikbaar vanuit Hilversum,Eemdijk, Eembrugge of de Lage Vuursche. Heb je een vraag? Dan kun je gerust contact met ons opnemen. Doe dit door te bellen naar 035-5414559. We hopen dat onze verloskundige voor jou en jouw ongeboren kind in Eemnes klaar mogen staan.

Scroll naar boven