Zoek je een verloskundige in de regio Hilversum die je kan helpen voor, tijdens en na de bevalling? Iemand die betrokken is, naar je luistert en aantoonbare ervaring heeft? Neem dan gauw contact op met Geboortecentrum Baarn: dé verloskundigenpraktijk van Hilversum en omgeving. Marieke, Renske en Chantal staan voor je klaar. Mogen we jou ook bijstaan tijdens één van de meest bijzondere momenten in je leven?

Over onze verloskundigenpraktijk bij Hilversum

Wij zijn Marieke, Renske en Chantal, verloskundigen sinds respectievelijk 2006, 2015 en 2018. Met zijn drieën runnen wij onze verloskundigenpraktijk nabij Hilversum. Dit doen wij echt als team, zodat je altijd een bekend gezicht voor je hebt. We vinden het belangrijk dat onze zorg volledig op jouw wensen wordt afgestemd. Wil je dus graag dat we een keer extra langskomen? Toch nog een keer een echo? Voor ons is het geen probleem, zolang jij je er maar fijn bij voelt.

Verloskundige Hilversum

Hulp tijdens de zwangerschap

Als verloskundigen in Hilversum en omgeving zijn we er natuurlijk niet alleen voor je op en rondom het moment van de bevalling. We helpen je ook tijdens de gehele aanloopfase, die ongeveer begint vanaf de zevende week van je zwangerschap. Maak tegen die tijd een afspraak voor een intakegesprek, waarin we zullen bespreken wat we voor je kunnen doen en wat jouw specifieke wensen zijn. In het vervolg van je zwangerschap kom je dan regelmatig terug in onze verloskundigenpraktijk bij Hilversum, voor controles en echo’s. Onze ervaring als verloskundige in Hilversum leert dat er specifieke momenten in de zwangerschap zijn die hiervoor het meest geschikt zijn, maar we overleggen dit natuurlijk altijd met jou.

Lees hier alles over wat we tijdens jouw zwangerschap kunnen betekenen.

Hulp tijdens de bevalling

Tijdens de bevalling wil je natuurlijk maar één ding en dat is dat alles goed gaat. Tegelijkertijd is het een ontzettend intiem moment, dat je wellicht het liefst alleen met je partner wilt beleven. Daarom maken we graag samen met jou een geboorteplan, waarin we bespreken wat we op welk moment voor je kunnen betekenen. We houden tijdens de bevalling in ieder geval nauwgezet in de gaten of alles goed gaat, waarbij de gezondheid van jou en je kindje vanzelfsprekend altijd voorop staat.

Het moment waarop je ons als verloskundige in Hilversum het best kunt bellen verschilt behoorlijk per situatie. Op onze pagina over bevalling lees je hier meer over.

Hulp na de bevalling

Ook na de bevalling, tijdens het kraambed, zijn onze verloskundigen uit de regio Hilversum er voor je. Met al je vragen kun je tijdens die eerste week met jullie kleine spruit bij ons terecht. We komen indien nodig dagelijks langs om je te helpen bij de alledaagse dingen. We controleren de gezondheid van jou en de baby en Marieke kan je bijvoorbeeld helpen bij het geven van de borstvoeding. En heb je na deze week nog vragen of kun je onze hulp gebruiken? Schroom dan vooral niet om gewoon contact op te nemen!

Neem contact op met een verloskundige bij Hilversum

Wil je vrijblijvend contact met ons opnemen? Dat kan door te bellen naar 035-5414559, een e-mail te sturen naar info@geboortecentrumbaarn.nl of via ons contactformulier. Verloskundigen Marieke, Renske en Chantal uit de regio Hilversum staan je graag bij voor, tijdens en na je zwangerschap! Wij zijn ook goed bereikbaar vanuit Eemnes, Blaricum, Eembrugge of de Lage Vuursche.

Scroll to top