Ben je op zoek naar een plek voor het maken van een pretecho vlakbij Hilversum? Dan kun je terecht bij Geboortecentrum Baarn. Wij vinden het belangrijk dat jij zelf kan bepalen hoe vaak en wanneer je naar jouw baby wilt kijken. Daarom bieden wij nu ook pretecho’s in de buurt van Hilversum aan. Wil je graag een pretecho laten maken? Geef dit telefonisch of tijdens het spreekuur aan ons door en dan plannen we een afspraak in.

Pretecho Hilversum

Wat is een pretecho?

Een pretecho is een echo die je laat doen buiten de verloskundige echo’s om. Verloskundige echo’s zijn de echo’s die je vanuit de verloskundige in Hilversum worden aangeboden om te kijken hoe de groei van je kindje verloopt. Ben je op zoek naar een pretecho rondom Hilversum, dan doe je deze omdat je al voor je volgende echo het geslacht wilt weten, voor geruststelling, of gewoon omdat je het fijn vindt om even naar je baby te kijken. Je kan dus een pretecho vlakbij Hilversum ook gewoon doen omdat het leuk is.

Wat kost een pretecho rondom Hilversum?

Wij bieden al een pretecho vlakbij Hilversum aan vanaf €40,-. In ons geboortecentrum werken wij met het nieuwste echo apparaat. Dit zorgt ervoor dat wij jouw pretecho dicht bij Hilversum kunnen maken in 2D, 3D, maar nu ook in 4D!

Vanaf 6 weken: vroege echo - €40,-
Vanaf 14 weken: geslachtsbepaling 2D - €40,-
(Het beste resultaat tussen) 24-30 weken: pretecho 3D/4D - €85,-

Natuurlijk krijgt u van ons geprinte plaatjes mee! Wij bieden ook geheel kosteloos aan om u alle foto’s en filmpjes via een appje direct op uw telefoon mee te geven. Hierin zijn wij uniek met het maken van een pretecho in de regio Hilversum! Zo kunt u de echo makkelijk delen met familie en vrienden.

Mochten we tijdens uw afspraak ontdekken dat uw kindje niet goed ligt voor de te maken echo, dan kijken we natuurlijk op een later moment gewoon nog een keer zonder extra kosten.

Mag ik mensen meenemen?

Kom jij een pretecho maken vlakbij Hilversum? Wij kunnen ons goed voorstellen dat je wilt weten of je iemand mag meenemen. Bij ons kan dat natuurlijk! Neem gezellig de opa’s en oma’s mee of een andere dierbare. Geef dit eventjes aan ons door wanneer je een afspraak maakt.

Om een afspraak te maken bel je naar: 035-5414559.

Scroll to top