Denise beviel van haar 2e dochter

Denise is na een goede zwangerschap bevallen van haar 2e dochter en geniet nu elke dag van haar 2 meiden.

“Ik vond het heerlijk om het getrappel van de baby te voelen als ik in de avond op de bank of in bed lag.”

Denise is bevallen van haar 2e dochter

Hoe is je zwangerschap verlopen?

Ik mag zeker niet klagen! In het eerste trimester ben ik wel misselijk geweest. Dit was vooral in de ochtend, en ik had zelf uitgevonden wat ik goed kon hebben en waardoor het goed te doen was. Zo werkte bij mij een beschuitje en een slokje cola in de ochtend. Hierdoor kwam er iets in m’n maag en verder vooral over de dag door steeds blijven eten als het weer op kwam zetten.
Naar mate m’n buik groter werd, vooral aan het eind, kreeg ik meer last van mijn rug, waarbij juist blijven bewegen heel fijn was. De laatste 2 weken was ik wel klaar mee, ook omdat ik al een kleine had rondlopen. Beide zijn normale kwaaltjes bij het zwanger zijn. Ik heb het ervaren als een fijne periode, en ik vond het heerlijk om het getrappel van de baby te voelen als ik in de avond op de bank of in bed lag.

Wat vond je van de kraamweek?

Heel fijn. Een week om lekker te genieten met, in ons geval, z’n 4-tjes (ook met grote zus natuurlijk). De hele dag knuffelen en vooral rustig aan kunnen doen. Wij hadden dan ook echt een lieve vrouw voor de kraamzorg, die ons lekker in de watten legde. Gelukkig was mijn bevalling goed verlopen, waardoor mijn herstel ook goed en snel verliep.

Bevalt jullie nieuwe titel als vader en moeder?

Wij hadden de titel al, omdat dit ons 2e kindje is. Maar het bevalt ons zeker. Wij raakten beide snel gewend aan alles, en genieten elke dag volop van de 2 meiden.

Welke tips wil je nog meegeven aan toekomstige ouders?

Je hoort altijd veel verhalen en je krijgt veel tips van iedereen. Wat heel fijn is. Maar doe vooral wat jullie denken dat goed is. Dit geldt voor de zwangerschap (het is jouw eigen lichaam), de bevalling en alles met de baby. En ook al is het cliché, het klopt wel: ze worden snel groot, dus geniet van elk moment!!

Scroll naar boven