Kosten en vergoeding

Kosten consulten:

Consult bij je thuis: €100,-
Mail consult: €15,00
Telefonisch consult : €1,00 p/min

Kolf consult op de praktijk

Op de praktijk kunnen we je kolf wensen bespreken en advies op maat geven. Een kolf die je aanschaft via de lactatiekundige, wordt vaak gedeeltelijk vergoed door je zorgverzekering. Er zijn ook mogelijkheden een kolf door te meten.
Je hebt 2 jaar garantie op de kolf. Bij problemen neem je contact met ons op en regelen we direct tijdelijke vervanging indien nodig en nemen contact op met de distributeur.
Je krijgt een factuur die evt vergoed wordt door de ziektekosten verzekering.
Een kolf consult kost €40. Bij aanschaf van een kolf is dit advies gratis (en wordt vaak door de ziektekosten verzekering vergoed).
Bel of mail ons voor een afspraak.

Vergoedingen lactatiekundige zorg

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de lactatiekundige zorg en de huur of koop van een borstkolf geheel of gedeeltelijk vanuit de aanvullende verzekering. Wij adviseren je om bij je zorgverzekering te informeren of vanuit het aanvullend pakket een vergoedingsregeling voor de lactatiekundige zorg is opgenomen. Soms vergoedt de zorgverzekering alleen als een consult wordt verwezen door een: huisarts, verloskundige of het consultatiebureau. Op de site www.nvlborstvoeding.nl kun je dit nagaan.

Vergoedingen kolf huur, aanschaf

Controleer je verzekering. In de aanvulling is er regelmatig een vergoeding voor huur of aanschaf via een Lactatiekundige.