Huren en kopen

Omdat wij zo goed mogelijk aan alle wensen willen voldoen, verkopen en verhuren wij verschillende borstvoedingsartikelen.

Wij werken heel fijn samen met Medela.

Verhuur

Bij ons kun je voor een korte of langere periode een borstkolf huren.

Het kan zijn dat je kindje nog niet goed bij je kan drinken of dat jullie gescheiden zijn van elkaar door een ziekenhuis opname. Ook als de melkproductie niet helemaal goed op gang wil komen is het belangrijk zo snel mogelijk te starten met kolven. Een dubbele elektrische huurkolf is dan aan te raden.

 

Wil je een kolf huren, dan kun je naar de praktijk bellen op 035-5414559. We zullen dan een afspraak maken om de kolf op te halen of langs te brengen.

De Symphony kolf is technisch zeer geavanceerd. Deze kolf is geschikt om de moedermelkproductie op gang te brengen en is ideaal voor moeders die veelvuldig en langdurig moeten kolven. De Symphony heeft een 2 fasen kolfsysteem, kan enkel-of dubbelzijdig gebruikt worden en is buitengewoon stil.

Voor deze kolf moet je alleen wel een dubbele afkolfset aanschaffen ivm hygiene. Deze kun je voor €37,50 bij ons aanschaffen.

Verkoop

Bij ons kun je ook verschillende kolven aanschaffen die voor privé verbruik zijn. Deze zullen binnenkort op de webshop komen te staan. Je kunt nu alvast hier klikken voor de verschillende modellen. Wil je meer informatie over de kolfapparaten en welke het beste bij je past, neem dan contact met ons op.