Ons team

Het geboortecentrum is van Lydia Hattink en Marieke Landkroon. Maar omdat we alle dagen van de week bereikbaar zijn, is het niet mogelijk met twee verloskundigen. Daarom werken wij met meerdere collega's.

Lydia Hattink

lydia

Lydia is verloskundige sinds juni 2004. Zij heeft haar opleiding gedaan aan de toenmalige Kweekschool voor Vroedvrouwen.
Sinds juli 2004 werkzaam in als verloskundige in Baarn.In februari 2013 heeft Lydia haar opleiding als echoscopiste succesvol afgerond. Lydia is moeder van een zoontje Marnix en een dochter Phiene.

Marieke Landkroon

foto-marieke

Marieke is sinds juni 2006 verloskundige. Sinds 1 oktober 2009 is zij werkzaam bij Verloskundigenpraktijk Baarn. Hiervoor heeft Marieke als klinisch verloskundige gewerkt in Tergooi ziekenhuizen. Sinds 2007 is Marieke ook echoscopiste. Ook is ze inmiddels lactatiekundige en geeft ze de cursus HypnoBirthing. Marieke heeft een 2 dochters.

Danielle van Rhee

Danielle is sinds 2015 verloskundige. Na bij veel praktijken te hebben gewerkt, zal ze zich nu aan sluiten bij ons. Danielle is zelf ook moeder van een zoon Pepijn.

 Renske van Dijk

Renske is verloskundige sinds juli 2015. Hiervoor heeft zij gewerkt in verschillende verloskundigen praktijken in Lunteren, Nieuwegein en Houten. Zij is inmiddels ook bezig om haar echodiploma te halen. Wij zijn blij met met haar als toevoeging aan ons team.