Ons team

Lydia Hattink

Lydia is verloskundige sinds juni 2004. Sinds juli 2004 werkzaam bij Geboortecentrum Baarn. Lydia is moeder van een zoontje Marnix en een dochter Phiene. 

Marieke Landkroon

Marieke is sinds juni 2006 verloskundige. Sinds 1 oktober 2009 is zij werkzaam bij Geboortecentrum Baarn. Hiervoor heeft Marieke als klinisch verloskundige gewerkt in Tergooi ziekenhuizen. Sinds 2007 is Marieke ook echoscopiste. Ook is ze inmiddels lactatiekundige en geeft ze de cursus HypnoBirthing. Marieke heeft een 2 dochters.

Danielle van Rhee

Danielle is sinds 2015 verloskundige. Sinds november 2017 is zij werkzaam bij Geboortecentrum Baarn.  Hiervoor heeft Danielle in verschillende praktijken gewerkt. Danielle is moeder van een zoon Pepijn en is in verwachting van haar tweede kindje.

 Renske van Dijk

Renske is verloskundige sinds juli 2015. Vanaf januari 2018 werkt Renske bij Geboortecentrum Baarn. Hiervoor heeft zij bij verschillende praktijken gewerkt. Renske is bezig met haar echo opleiding en hoopt deze dit jaar te behalen.

Lotte Groen

Lotte is verloskundige sinds januari 2018. Vanaf juni 2018 werkt Lotte bij Geboortecentrum Baarn. Zij zal de zwangerschappen van Marieke en Danielle vervangen. Lotte heeft bij verschillende praktijken gewerkt.

Jeanette Boom

Jeanette heeft als groepsleidster in de jeugdzorg gewerkt. Daar las ze een klein artikel over een verloskundige en dit sloeg in als een bom. Vanaf dat moment wist ze zeker dat ze verloskundige wilde worden. Nooit heeft ze er spijt van gehad. Het is na al die jaren, nog steeds haar passie om aanstaande ouders te begeleiden in de zwangerschap en tijdens de bevalling. Als lacatatiekundige helpt ze ook vrouwen bij de borstvoeding.